Promenite veličinu slova
     
15. januar 2010. | 18:10 | Izvor: RTV

Tri decenije Novosadskih razglednica

Novi Sad -

Novosadske razglednice, gradska hronika Novog Sada, danas slavi 30-ti rođendan. Malo je emisija koje se mogu pohvaliti tolikim stažom i što je važnije – rejtingom, jer, već decenijama, Novosadske razglednice su među najgledanijim informativnim emisijama.

...

 

Podeli vest sa prijateljima:
Komentari
Broj komentara 6
 
MILE BANDA  12. 07. 2012. 18:04
CORTANOVCI BEZ VODE NA +40 VEC MJESEC DANA. JEDINO U CORTANOVCIMA POSTOI PRIVATNI VODOVOD, MOLIMO VAS DA NAM POMOGNETE DA DOBIJEMO VODU, HVALA. VAMA CESTITKE ZA TRIDESETI RODJENDAN, NASTAVITE TAKO, SRETNO
ivana  01. 09. 2012. 15:04
Znam da u danasnje vreme vest o nepokosenoj travi zvuci besmisleno ali stanovnici ulica Janka Cmelika, Milenka Ggcica i Djule Molnara naprosto nemaju vise kome da se obrate. Komunalna policija prebacuje odgovornost na Gradsko zalenilo koje planski kosi travu. sta god to znacilo.
Stevan  11. 12. 2012. 18:17
Da li je to opstrukcija protiv gradske vlasti ..... trotoari oko studentskog doma na Limanu 1 nerasciscenji prvi put posle deset godina. Pa tamo spava barem 1000 studenata i ne razumem sta im je tesko da se prihvate malo i lopate
Maria  12. 12. 2012. 17:52
Bahato i neoprezno ponašanje pešaka na raskrsnici kod futoške pijace prešao je svaku dozvoljenu meru. Kontrolom saobraćaja i na video kamerama na toj raskrsnici jasno se pokazuje permanentna slika, kako pešaci sve vreme iz svih autobusa ( koji stižu do najprometnijeg gradskog autobuskog stajališta- Futoška pijaca , u Jevreskoj ulici, to je linija br. 3-Novo Naselje, linija br. 6-Adice , itd ) bez da pogledaju levo i desno, bezglavno istrčavaju iz autobusa i u čoporu prertrčavaju saobraćajni put. Pešaci kako izleću iz autobusa ne kreću se prema obeleženome pešačkome prelazu, već trče nekontrolisano, nenajavljeno, dijagonalno prema sredini puta.Od autobuskog stajališta do obeleženog pešačkog prelaza ima najmanje oko petnaestak metara, vozači koji saobraćaju uslovno, na levo ili na desno, kada konačno pređu pešački prelaz , prepustivši pešake, nailaze na još veću iznenadnu prepreku na putu, na nekontrolisanu razjarenu masu putnika iz autobusa, koji, da bi hvatali drugi autobus, verovatno prema železničkoj i prigradskoj autobuskoj stanici , izleću ispred automobila na oko deset do petnaest metara udaljenosti od obeleženog pešačkog prelaza. To stanje vide i svi ostali učesnici saobraćaja, svi oni pešaci, koji pravilno saobraćaju na obeleženoj pešačkoj stazi prema pijaci, pa se često čuje: Oj, Oj, kada vide kako drugi bez kontrole pretrčavaju put. To je takvo stanje godinama, celi dan, naročito u špicevima, vikendom, oko podneva, oko tri-četiri sata i uveče oko 7-8. Nema policajca , da usmeri pešake prema pešačkome prelazu.
sandic  17. 01. 2013. 22:37
Gde se mogu pogledati prethodne epizode emisije novosadske razglednice??
bina  22. 01. 2013. 18:01
Cestitajuci vam rodjendan, sa zeljom da nam pomazete i resavate probleme i ubuduce , ja vas ovim putem molim za jednu intervenciju kako bi pomogli nama gradjanima Novoga Sada. Naime zelja je mala , da nam se vrati trasa nase autobuske linije br.5, od Avijaticarskog naselja do Rodica, kako je i bilo godinama. Sada je to drugacije ide se od Avijaticarskog naselja do centra , autobusom br18 .Od centra do Rodica se ide autobusom br.5,koji ide na relaciji rodic-z. stanica.To nogim putnicima ne odgovara,.Pa vas molim, ako mozete da nam pomognete,da nam se vrati nasa stara autobuska linija 5, od Avijaticarskog naselja do Rodica.
Na ucinjenom razgovoru bice vam zahvalni gradjani oba dela grada. Hvala unapred i pozdavljam vas.
Trenutno stanje
Novi Sad
13
°C
1010mb
3m/s