Promenite veličinu slova
     
02. novembar 2009. | 17:03 | Izvor: Beta, RTV

Petorici uhapšenih u akciji Morava određen pritvor

NOVI SAD - Istražni sudija Okružnog suda u Novom Sadu odredio je danas pritvor do 30 dana petorici uhapšenih 31. oktobra, tokom policijske akcije Morava, saopštio je Okružni sud.   

Kako se navodi, zbog sumnje da su se bavili prodajom droge pritvoreni su Dimitrije M. (22) iz Novog Sada, Dejan Š. (38) i Dragan Š. (30) iz Petrovaradina, kao i Andrija L. (26) iz Bačke Palanke.

Pavle P. (31) iz Novog Sada sumnjiči se i za nedozvoljeno nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Pored petorice osumnjičenih kojima je određen pritvor, istražni sudija saslušao je i Jelenu P. (26) iz Bačke Palanke zbog sumnje da je prodavala drogu, ali njoj nije određen pritvor.

U policiji nisu mogli da preciziraju da li će i protiv preostalih privedenih biti podnete krivične prijave u redovnom postupku, jer su veštačenja u toku.

Policijska akcija "Morava" izvedena je, na teritoriji Vojvodine, u Novom Sadu, Petrovaradinu, Bačkoj Palanci, Bačkom Jarku, Temerinu i Čelarevu i u njoj je učestvovalo 200 policajaca.

Policija je pretresla 43 objekata, a zaplenjena je veća količina heroina i kokaina, oružje, automobili i falsifikovan novac.

Širom Srbije u toj akciji uhapšeno je više od 500 osumnjičenih za prodaju droge.

Novosadska policija je tokom akcije "Morava" privela ukupno 19 osoba.

 

 

Podeli vest sa prijateljima:
SRODNE VESTI
...
Uhapšen sin pokojnog generala policije

BEOGRAD - Sin zamenika ministra unutrašnjih poslova Radovana Stojičića Badže, ubijenog 1997. godine, Vojkan Stojičić jedan je od više od 500 privedenih u akciji "Morava", uperenoj protiv...

Vreme
Trenutno stanje
Novi Sad
34
°C
1008mb
1m/s
RTV Facebook