Državni posao

drzavni posao

 

Poštovane kolege, 

Predstojeći kvartal biće odlučujući za razvitak i opstanak našeg preduzeća. U sklopu najavljenih reformi, ušteda i daljih restruktuiranja firme, zahtevamo od svih vas ne samo povećanje produktivnosti već i najveću moguću posvećenost u gledanju treće sezone omiljene serije. 

Poželimo nam puno uspeha!

D. Dobrosavljev

  

Okosnica emisije "Državni posao" su satirični razgovori između trojice aktera, komentari koji podsećaju na "stand-up" formu. U pitanju su kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevice, okolnosti, društveno - političke situacije, sporta, sveta zabave, njihovi lični stavovi o različitim temama.

Ideja vodilja je prikaz radnog dana u nekom nepostojećem javnom preduzeću i razmišljanja trojice zaposlenih o dnevnim događanjima u istom, ali i o životu i društvu uopšte. Teme crpe iz dnevne i sedmične štampe, iz različitih blogova, sajtova, razgovaraju o filmovima, serijama, emisijama - radijskim i televizijskim. Ideja je da akteri na duhovit način komentarišu aktuelna zbivanja, da nasmeju gledaoce i da ih podstaknu na razmišljanje.

Autori i glumci serijala: Nikola Škorić, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković
Saradnik na scenariju: Mladen Urdarević
Reditelj: Stojče Stoleski
Urednica: Mara Skendžić-Reljić

Sedmični omnibus ove emisije "Radna sedmica" možete pogledati i na  media.rtv.rs/drzavni-posao.
Na našem YouTube kanalu možete pogledati dnevne epizode.

 

 

 

Vreme
Trenutno stanje
Novi Sad
18
°C
1003mb
1m/s
RTV Facebook