Промените величину слова
     
25. март 2013. | 15:39 → 16:52 | Извор: РТВ, Бета

СНС за промену власти у Војводини

БЕЧЕЈ -

Власт у Војводини мора под хитно да се мења, рекла је у Бечеју министарка енергетике, развоја и заштите животне средине у Влади Републике Србије Зорана Михајловић, одговарајући на питање нашег дописника Ненада Јовићевића како објашњава најновије коалције СНС и ДС у Бачкој Паланци и Беочину, док истовремено председник војвођанских Напредњака Игор Мировић тражи превремене изборе, тврдећи да актуелна војвођанска власт нема легитимитет.

Михајловићева је у Бечеју, приликом пуштања у рад мобилне мерне станице за контролу квалитета ваздуха, додала да је много проблема у Покрајини - од бирократије, корупције, преко озбиљних питања о томе како су се радиле приватизације, па све до износа између 300 и 400 милиона евра које је покрајинска Влада добила од приватизација.

Танјуг (Зоран Жестић)

Притом грађани Војводине немају информацију шта се са тим новцем дешавало, подвукла је Михајловић.

Михајловић, која је и министарка енергетике Србије, казала је да је Влада Војводине кроз приватизације предузећа добила од 300 до 450 милиона евра, а да грађани немају информације шта се са тим новцем десило.

Говорећи о променама владајућих коалиција на локалном нивоу, она је истакла да се питање власти на локалном нивоу разликује од власти на покрајинском и републичком нивоу.

"Мој став као потпоредседника СНС је да локалне самоуправе немају времена да буду у било каквој блокади и да је то била основа за прекомпоновање власти у појединим општинама у Војводини", навела је Зорана Михајловић.

Подели вест са пријатељима:
СРОДНЕ ВЕСТИ
Коментари
Број коментара 5
 
maxHH  25. 03. 2013. 18:30
Pa menjaj ako mozes!
Stevan  25. 03. 2013. 18:54
@maxHH Ovo je golo nasilje.Privatizacije je radila republicka agencija,i toloko su bili arogantni da nisu dozvoljavali sindikatima u opste da se informisu o bilo cemu.Ipak znalo se tacno sta ko dobija od lokalne samouprave do republike.Nema niko pravo da menja izbornu volju gradjana.Gradjani Vojvodine su birali i izabrali koga su hteli.Ni danas nisu mnoge stvari transparentne kao sto je obecano da ce biti.
123
2
iguman  25. 03. 2013. 20:12
Predlazem ministarki da procita sta se dogovorilo na londonskoj konferenciji 1992 god u pogledu Vojvodine.I manje sminke ,pa nisi na pozornici.
avalanews  25. 03. 2013. 20:17
Какве су ово форе !? На локалу једно, на покрајинском нивоу друго. Једва чекам изборе да гласам за ДС. Није Демократска Странка.
Zlatan  25. 03. 2013. 23:15
Prvo neka gospođa ministarka ispuni svoje predizborno obećanje i vrati nam jeftinu struju popodne i vikendom, pa tek onda neka kritikuje pokrajinsku vladu.
Smrknuti Franja  25. 03. 2013. 23:45
@ Iguman, sve što je rekao tvoj Francika ima da bude ali preko Dunava...
Време
Тренутно стање
Нови Сад
21
°C
1011mb
0m/s
РТВ Facebook