Промените величину слова
     
05. јул 2011. | 11:58 | Извор: Срна

Аутобуска линија Нови Сад - Аеродром Сурчин

НОВИ САД -

Новосадско Јавно градско саобраћајно предузеће (ЈГСП), поводом предстојећег музичког фестивала "Егзит", увело је данас нову аутобуску линију од Међумесне аутобуске станице (МАС) у Новом Саду до Аеродрома "Никола Тесла" у Сурчину.

Цена карата је 1.000 динара (око десет евра), а у ЈГСП-у кажу да су се на овај корак одлучили због изузетно великог интересовања домаћих, као и гостију из иностранства за овогодишњи "Егзит".

Истовремено, од данас па до понедељка, 11. јула, градски аутобуси ће до Петроварадинске тврђаве, где се фестивал иначе одржава, посетиоце "Егзита" превозити и ванредним линијама.

Према информацијама организатора "Егзита", комплет четвородневних улазница за фестивал од данас се продаје по редовној цени од 10.990 динара (око 109 евра).

Још јуче, исти тај комплет продавао се по промотивној цени од 6.990 динара (око 70 евра).

Та четвородневна улазница је заправо наруквица, која се може набавити на заменским местима у близини Тврђаве.

Музички фестивал "Егзит", један од највећих фестивала такве врсте у Европи, биће одржан од 7. до 10. јула на новосадској Петроварадинској тврђави.

На овогодишњем "Егзиту" свираће тренутно највеће домаће, као и светске звезде рока, као и других савремених музичких праваца.

Подели вест са пријатељима:
СРОДНЕ ВЕСТИ
Време
Тренутно стање
Нови Сад
35
°C
1010mb
3m/s
РТВ Facebook